22232425262728
293012345

STIF Friidrett

Nyheter

STIF friidrett arrangerte løpefest i byen med 750 løpere på Sandefjordsløpet, 350 barn på Barneløpet og 29 stafettlag på Sandefjordstafetten.

Takk til alle som hjalp til!

24.05.2015
- jenssa

STIF stod som arrangør sammen med Vesterøy Skole på Tinestafetten for 6-9 klasse på Storstadion idag -

Rekordmange lag stilte, over 110 lag fra byens skoler og fantastisk stor idrettsglede, smil og lagånd stod de over 1000 elevene for.

12.05.2015
- jenssa

Vi ønsker DEG velkommen som medlem i STIF friidrett! Nye medlemmer skal selv registrere seg som medlem i margen på venstre side.
Trenger du hjelp?
Se hvordan ved å klikke på "Hvordan bli medlem" i menyen over.

07.05.2015
- jenssa

STIF stilte med hele 15 deltagere i Midtåsenløpet - Sandefjords eget bakkeløp.

Ingrid B Aabrekk løp inn til 2. plass i t.o.m 16 år med Petronella H Mortensen nr 4 og August Setlo nr 6

Kristoffer F Eftedal nr 3 i menn over 17 og Jarle Aagaard nr 4.

07.05.2015
- jenssa

August Setlo,14 år, løp inn til seier og 3. beste tid i Tjøllingmila. Rasmus AAgaard,13 år, tok en fin 2. plass i klassen.

Vi gratulerer de spreke STIFere!

06.05.2015
- jenssa

STIF friidrett arrangerer Friidrettens Dag mandag 4. mai for alle opp til og med 11 år. Påmelding fra kl 17.
Kiosken er åpen - medalje til alle.

60 m, hekk, lengde, liten ball, langt løp og kule. Velkommen!

03.05.2015
- jenssa

Kanonlaget jenter 14/15 år løp inn til seier og ny løyperekord i Slottsfjellstafetten 1. mai. På vinnerlaget løp Kristine, Amilia, Andrea, Ingrid og Line.

STIF stilte med hele 15 lag og ble igjen største klubb og flere topp-3 plasseringer.

03.05.2015
- jenssa

03.05.2015
- jenssa

STIFs August Setlo vant klasse 11-14 år i det 7,75km lange Larviksløpet med klubbkameraten Cornelius Bjørk på 2. plass. Gylve Setlo vant klasse 50-55.

27.04.2015
- jenssa

Da er KM i terrengløp 2015 overstått. OVer 100 startende løp i terrenget rundt Bugårdsdammen.
Selvom det ble forsinkelser så håper vi alle hadde en fin kveld i Sandefjord. Takk til alle som hjalp til!

Gratulerer til Kretsmestere!

RESULTATER : Les mer

21.04.2015
- jenssa

Her kommer løypekart for løpet.
Henting av startnummer og Etteranmelding på Storstadion fra kl 17:15-18:00

Velkommen til KM i terrengløp i Bugårdsparken i Sandefjord,  for 11 år og eldre. Les mer ->

17.04.2015
- jenssa

Sandefjord TIF Friidrett inviterer til KM i terrengløp 2015 på Storstadion 20. april kl. 18.00.

13.04.2015
- dyroyv

STIF friidrett arrangerte treningsleir til Vejle i Danmark 9-12. april med ivrige utøvere, fine treningsøkter, varmt vær og god stemning. 45 utøvere fra 11-15 år samt 18 voksne hadde 5 økter på Vejle stadion, i skogen og på kunstgrassbanen.