Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Kamp i Sør-Norge cup idag 26.02.2015 mot HK-72 Sande ble seier 21-14 !

Dette var utrolig gøy jenter, fulle av motivasjon både på benk og bane. Slikt blir det resultater av.

2015-02-26
StenHuseby

Alle følte sikkert litt ekstra press idag hvor finalen kommer nærmere og nærmere. Takk til alle sporty foreldere som også tar "fri" fra jobb for å komme å se på jentene. Vi må jo få dem på kamp for at de skal vinne.

Kampen startet litt i rykk og napp men dere fant fort ut at det er i forsvar dere danner grunnalg for å vinne kampen. Strålende forsvarsspill og da kommer angrep og mål ofte etter. Dere leder hele kampen og til pause var det 10-8. Andre omgang er dere fast bestem på og avslutte kampen og knaller inn like mange mål i andre som i første (+1) å spiller til tider strålende i forsvar å HK fikk ikke inn mere enn 6 mål på en omgang og det er veldig bra spill jenter!!

Morro er det også at dere alle har tatt i mot Silje på en god måte inn på laget og at Silje selv også ser ut til å stortrives sammen med dere og spiller en god kamp. Hun er et bra tilskudd til laget og håper hun får mange god år sammen med oss alle. Mange andre hadde også en god kamp både i forsvar og angrep samt i mål. Tilla hadde mange god finter og scoret godt med mål ( Kjenner at det blir litt feil å skrive slikt når det er min datter, men hun spilte idag en god kamp. ) Håper ikke at noen tar seg nær av at det trekkes frem enkelt spillere. For jeg har alltid sagt og sier det igjen, DERE er og kommer alltid til å være best som LAG og da må dere gjøre hverandre gode både fremover og bakover. Dette er nok nøkkelen til at dere er der dere er idag.

Dere er BEST som lag og kommer til å nå langt som lag, det er jeg helt sikker på.

Vi hadde idag også scoringer fra alle plasser på banen og det viser at dere nå begynner å få god ball forståelse.

FLOTT LEVERT JENTER OG VI GLEDER OSS TIL NESTE KAMP ALT!!

Sten Huseby