Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket

Hvordan bli medlem

Logg inn dersom medlem fra tidligere:

1. Se innloggingsmeny øverst til venstre ( 3 streker - III ) Klikk på strekene for å få frem menyen.

2. Skriv inn brukernavn/passord og klikk på Logg inn.

3. Klikk på gå til betaling i vinduet som kommer opp om at medlemskontingenten ikke er betalt.

4. Klikk betal.

5. Velg Visa/Mastercard og registrer kortinfo.

6. Fullfør betalingen og medlemskontingenten er nå registrert betalt.

Dersom ikke medlem fra tidligere skal du klikke på Bli medlem i medlemsmenyen på venstre side.

Klikk på Glemt brukernavn/passord dersom du har glemt dette.

Husk at det er obligatorisk med et medlemskap i STIF for å kunne delta på treninger med ett eller flere av STIF's lag/grupper/team. Det er utøveren som skal trene med STIF som må være medlem. Man er selvsagt velkommen til å være medlem også om man ikke er aktiv. Da betales bare medlemskontingent en gang pr. år.

Det betales ellers i tillegg  en halvårig treningsavgift for hvert enkelt lag/gruppe/team som man ønsker å trene med.

NB. Turn og Gymnastikk: Dersom du skal registrere deg på STIF Turn og Gymnastikk finner du informasjon her Slik blir du medlem,  evt. kan du melde deg inn direkte her: STIF Medlemsportal - nye medlemmer

Ta gjerne kontakt med daglig leder dersom du har spørsmål tilknyttet dette, eller trenger hjelp.

Daglig leder kan nås på email: dagligleder@stif.no